Elérhetőség

Csernus Optika

Optikánk helyszínének kiválasztásakor fontos szempontunk volt, hogy a egyszerűen meg tudd megközelíteni a tökéletes látásra szakosodott optometristád.

Cím: 1133 Budapest, Véső utca 8.

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00

Telefon: +36 (30) 858-8502

Email: info@csernusoptika.hu

Ha autóval érkeznél

Könnyen eljutsz hozzánk a Hungária körútról, vagy a belvárosból is: a Véső utca a Váci útról nyílik. A Dózsa György útról vagy a rakpartról is pillanatok alatt megérkezhetsz hozzánk.

Közvetlenül a Visegrádi utcai Központi Okmányirodával szemben vagyunk. Tudod, hol van a JYSK és a Penny Market a 13. kerületben? Itt vagyunk, tőlük 50 méterre, közvetlenül a Hepp Dental mellett.

Ha kevésbé ismered ki magad a városban, vagy a GPS már az életed részévé vált, írd be bármelyik népszerű navigációs alkalmazás keresőjébe, hogy CSERNUS OPTIKA. A Google térképe, az Apple térképe és a Waze is ismer bennünket.

Tömegközlekedéssel, vagy gyalog érkeznél?

A Dózsa György úti metróállomástól vagy az irodaházaktól csak 5-7 percet kell sétálnod, hogy megérkezz optikánkba. Ez alig több, mint 500 méter.

A 3-as metró Árpád-hídnál lévő állomásáról 7-8 perc alatt juthatsz el hozzánk, egy kellemes Duna-parti sétától is csak pár percre vagyunk.

Csernus Optika - 1133 Budapest, Véső utca 8.
Csernus Optika | Cím: 1133 Budapest, Véső utca 8. | Telefon: +36 (30) 858-8502

Írj nekünk!

Ha bármi kérdésed merülne fel szemüvegeddel, látásoddal kapcsolatban vagy szeretnél bejelentkezni látásvizsgálatra, hívj minket bátran telefonon vagy írj nekünk üzenetet!