Szemüveg

Távolra nem látok élesen

Szükségem lenne egy távollátó szemüvegre, mert már nagyon zavar, hogy mindent életlenül látok, ami nem közvetlenül előttem van. Legyen az pluszos, mínuszos, cilinderes vagy anélküli, erre az egyfókuszú lencsék adnak megoldást. Itt várunk!

Közelre már nem látok jól

Olvasásnál már összefolynak a betűk. Egy ideig még élesen láttam az olvasnivalót ha távolabb tartottam, de már az is kevés, szemüveget szeretnék.

Közelre és távolra sem látok már élesen

Korábban is szemüveges voltam, de csak távolra láttam életlenül. Most már az olvasáshoz is szemüvegre van szükségem. Távolra és közelre is egy szemüveggel szeretnék élesen látni.

Multifokális, vagyis progresszív szemüveget szeretnék.

Magas dioptriájú szemüveget viselek

Erős a szemüvegem dioptriája, vastag a lencséje és nehezen készítenek nekem kényelmes szemüveget. Vékony, esztétikus szemüveget szeretnék, kihasználva a legújabb technológiákat és precizitást a lencsegyártás terén!

Sokat vezetek

Időm jelentős részét a volán mögött töltöm és zavar, hogy életlenül látok az utakon, főként este. Olyan autóvezetéshez kifejlesztett szemüveget szeretnék, ami segít kontrasztosabban látni és amiben tompítja a szembe jövő járművek vakító fényét!

Monitor előtt dolgozom

Digitális kijelzőket használok munkám során és úgy érzem, hogy bántja és fárasztja a szememet. Tovább a monitorszűrő szemüvegekhez!

Nem látom élesen a monitort

Munkám során számítógéppel dolgozom, de a képernyőt már nem látom jól. Szeretném élesen látni a monitort, a munkaasztalt és még a náhány méteren belül is. A beltéri szemüvegek érdekelnek!

Jól látok, de szemüveget szeretnék viselni

Nincs szükségem korrekcióra, egyszerűen csak szeretnék szemüveget viselni. Monitorszűrő rétegbevonattal, vagy anélkül, színezett vagy áttetsző lencsével, de dioptria nélküli szemüveget szeretnék!