Szemüveg vezetéshez

Mik azok a vezetéshez kifejlesztett szemüvegek?

A vezetéshez kifejlesztett szemüvegek olyan extra kontrasztnövelő és tükröződéscsökkentő réteggel bevont szemüveglencsét tartalmaznak, amik éjszaka, sötétben és félhomályban vezetés során kényelmesebb és élesebb látást biztosítanak számodra. Ráadásul a hétköznapokban is ugyanúgy használhatod ezeket a szemüvegeket, mint az extra rétegzés nélkülieket.

Viselheted őket:

 • Dioptriás vagy dioptria nélküli szemüvegként is.
 • Kontaktlencsével együtt, ha nem szeretnél egész nap szemüveget viselni, de vezetésnél zavar a szembe jövő autók fénye.
 • Bármilyen, arra alkalmas szemüvegkeretben, amit csak kiválasztasz. Ezt a dioptriád, a keret és lencsék paraméterei határozzák majd meg.
szemüveg autóvezetéshez
Ha szemüveg nélkül is tökéletesen látsz, dioptria nélkül is viselhetsz autóvezetéshez fejlesztett szemüveget, minden előnyét élvezni fogod.

Mik az előnyei a kifejezetten vezetők számára kifejlesztett szemüveglencséknek?

 • A Te igényeid szerint. Megfelelő látásvizsgálattal már pontosan az adott vezetési körülményekhez, például éjszakai vezetéshez állapítjuk meg a lencsék szükséges dioptria értékét, ami eltérhet a nappali fényviszonyok között igényelt korrekciótól. Így biztosítunk tökéletesen éles látást éjjel és nappal is.
 • Csökkenti a csillogást. Ezek a szemüveglencsék olyan tükröződéscsökkentő bevonattal készülnek, ami kifejezetten az utcai fények színtartományában szűrik és tompítják az erős fényeket. Mint például a vakítóan fehér xenon lámpák fényét.
 • Növeli a kontrasztot. Esős időben, ködben, csökkent látási viszonyok között kifejezetten hasznos lesz számodra.
 • Extra funkció. A vezetéshez ajánlott szemüveglencsék mindent tudnak, amit az általános használatú szemüveglencsék. Ez egy olyan extra rétegzés a lencséken, ami a többi karcálló, párolgást segítő, csillogást csökkentő kezeléseken felül áll.
 • Progresszív, azaz multifokális szemüvegben is elérhető. Bármelyik autóvezetéshez fejlesztett szemüveglencse rétegzés elérhető progresszív lencsekialakítással, így tökéletesen élesen fogod látni a távolban haladó autókat, a műszerfalat és a GPS-t is.
 • Milyen típusú szemüveglencséket kínálunk számodra éjszakai vezetéshez?

  Speciálisan éjszakai vezetéshez a HOYA EnRoute, az ESSILOR EyeDrive, és a ZEISS DriveSafe szemüveglencséit ajánljuk.

  szemüveg éjszakai vezetéshez
  Az autóvezetéshez fejleszett szemüveglencsék napnyugta után is kontrasztos, éles látást biztosítanak számodra, így a vezetés kevésbé fárasztja szemeidet.

  Ha szeretnél további információt kapni ezekről a szemüveglencsékről, hívj minket telefonon, vagy írj üzenetet nekünk!

  Telefonon érdeklődöm!