Vásárlási feltételek

 • Ha bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával szeretnél fizetni, esetleg ÁFA-s számlát szeretnél kérni, kérlek, jelezd ezt nekünk még a vásárlás előtt.
 • Szemüveglencséid megrendelését és szemüveged elkészítését csak úgy tudjuk megkezdeni, ha előleg fizetésével lehetővé teszed ezt számunkra. Ez az összeg a teljes vételár (lencsék, keret, bedolgozás) felét jelenti.

  Kontaktlencséidet pedig úgy tudjuk megrendelni számodra, ha azok árát a megrendeléskor rendezed.

  Mivel nagyon ritka, hogy két különböző ember azonos típusú, dioptriájú és paraméterű lencsét viseljen, ráadásul párban, ezért nem szeretnénk olyan kontaktlencséket rendelni, amik nálunk maradnak és idővel lejár a szavatosságuk.

 • Amint elkészült a szemüveged, értesítünk erről a megrendelő lapon megadott elérhetőségen.

  Ha előlegként részösszeget hagytál csak nálunk, úgy 30 napig tudjuk a szemüveged megőrizni.

  Ha a teljes vételárat már a megrendeléskor rendezted, úgy az elkészülési értesítéstől 3 hónapig veheted át új szemüveged.

 • Ha már új szemüveged vagy kontaktlencséd megrendelted tőlünk (aláírt megrendelőlappal és már megfizetett előleggel), mi azonnal megkezdjük lencséid megrendelését, gyártását. Ez idő után, ha valamiért mégis meggondolnád magad, már nem tudjuk a megfizetett előleget vagy teljes vételárat visszafizetni Neked.
 • Ha valamiért mégsem tudnád új szemüveged átvenni a megőrzési határidőn belül, kérlek jelezd ezt nekünk és igyekszünk majd megoldást találni rá.
 • Részletfizetésre nálunk sajnos nincs lehetőség.
 • Ha szemüvegeddel vagy napszemüvegeddel kapcsolatban reklamációs kérésed lenne, kérlek, hozd magaddal a vásárlásnál kapott munkalapot és blokkot vagy számlát, mert csak így tudunk vele érdemben foglalkozni. Jótállási igényed csak rendeltetésszerű használattal tudjuk elfogadni.
 • Ha saját, hozott szemüvegkeretedbe szeretnél nálunk lencsét cseréltetni, tudnod kell, hogy – amennyiben a lencsék cseréjét vállaljuk – szemüvegkereted a legnagyobb gondosság ellenére is megrepedhet, eldeformálódhat, eltörhet. Így ezt a megbízást csak saját felelősségedre tudjuk elvállalni.
 • Ha bármi észrevételed lenne a nálunk kapható termékekkel kapcsolatban, kérlek, még a vásárlás előtt jelezd azt nekünk, mert az után erre sajnos már nincs lehetőség.